این روزها استفاده از شبکههای اجتماعی دیگر به بخشی جداییناپذیر از زندگی ما تبدیل شدهاند. این جدایی ناپذیری تنها در زندگی...
پشتیبانی آنلاین
برای ارسال پیام کلیک کنید.
شبکههای اجتماعی، تبدیل به بخش جداییناپذیر زندگی بیشتر مردم شدهاند. دنیایی که حتی پدربزرگها و مادربزرگها هم به آن ورود کردهاند. در چنین شرایطی، آن جمع از صاحبان کسبوکار و مدیران شبکههای اجتماعی که فرصت را غنیمت میشمارند، نهایت تلاششان را میکنند تا از این شبکههای اجتماعی بهعنوان یک دروازه ورودی برای سایت، وبلاگ یا صفحه فرود مدنظرشان استفاده و ترافیک بیشتری جذب کنند.
بعد از یوتیوب، اینستاگرام محبوبترین شبکه اجتماعی بین کاربران آریایی است! سوژه این نوشته هم مرتبط به اینستاگرام است. در ادامه، ۴ ترفند جذب ترافیک از طریق این شبکه اجتماعی را بررسی خواهیم کرد.
در آغاز بیایید راجعبه یکی از داغترین شایعات دنیای دیجیتال گفتگو کنیم.
موتورهای جستوجو و در رأس آنها گوگل، یکی از بهترین شبکهها بهجهت افزایش ترافیک سایت شمرده میشوند. بهجهت اینکه بتوانید زیادترین سود را از این شبکهها ببرید، نیاز به بهینهسازی سایتتان برای موتورهای جستوجو است. پرداختن به این موضوع خارج از موضوع این مقاله است.
افزایش روزافزون کاربران شبکهها اجتماعی، گوگل و همکارانش را تسلیم کرده تا صفحات سوشال مدیاها را هم ایندکس کنند! مخصوصاً لینکدین و یوتیوب که میتوانند اثر زیادی در فرایند سئو داشته باشند. در کنار این دو، نباید از اثر تأثیرگذار اینستاگرام هم غافل شد.
اجازه دهید شما را با مفهومی به نام SMO آشنا کنیم که ارتباط تنگاتنگی با SEO دارد. به طور مختصر، SMO (کوتاهشده Social Media Optimization) روند بهینهسازی شبکههای اجتماعی برای موتورهای جستوجو را نشانمان میدهد.
با وجود اینکه لینکدین و یوتیوب، تأثیرگذارترین شبکههای اجتماعی هستند؛ توصیه ما بهرهگیری از اینستاگرام برای شروع فعالیت در دنیای شبکههای اجتماعی است. در بخش بعدی دلیلمان را میگوییم.
ساخت ویدئوهای مناسب برای یوتیوب هزینهبر بوده و نیاز به مهارت بیشتری دارد!
البته نمیگوییم ابداً نقشه ای برای ساخت محتوای یوتیوبپسند و گوگلپسند (محتوای سئو شده مناسب یوتیوب)، نداشته باشید! حرفمان این است که دستاورد این سوژه باید جزو اهداف میانمدتتان باشد؛ یعنی از ۱ تا ۳ سال.
لینکدین هم با اینکه جای خود را در بین ایرانیان باز کرده، هنوز شهرت اینستاگرام را ندارد. مخصوصاً بهجهت کسبوکارهای B2C که بیشتر مخاطبینشان حتی نمیدانند لینکدین کجا هست!
از طرفی دیگر، آمارها نشان میدهند که نرخ تعامل کاربران با پست اینستاگرام کسبوکارها، ۰.۹۶% است؛ یعنی از هر ۱۰۰ نفری که پیج اینستاگرام یک مجموعه را دنبال میکنند، لااقل یک نفر بهنوعی با آن تعامل میگیرد. این تعامل میتواند یک لایک آسان باشد یا گذاشتن کامنت و ….
احیاناً پیش خودتان میگویید این درصد تعامل بینهایت کم است؛ اما جالب است که نسبتبه باقی شبکههای اجتماعی، کاربران اینستاگرام زیادترین درصد تعامل را از خویش نشان میدهند.
حالا اگر موافق باشید، راجعبه سوژه حقیقی نوشته صحبت خواهیم کرد.
با یک سرچ آسان در اینترنت، نوشتههای انبوهی را میبینید که دهها راهحل بهجهت افزایش ترافیک سایت معرفی میکنند. حقیقت اینکه بیشتر آنها تنها کلافهتان میکنند. به همین جهت، ما در این نوشته تصمیم گرفتیم تعداد ترفندها را کاهش دهیم و تنها کارآمدترین آنها را معرفی کنیم.
زمانی که کاربری قصد دیدار از پیج اینستاگرام شما را دارد، در نخستین دیدار با بایو پیجتان روبرو میشود. در حقیقت میتوان گفت، بایو پیج اینستاگرام، درست مثل ویترین فروشگاه است. نتایج تحقیقات انجامشده، نشان میدهد که اگر در ۳ ثانیه نخست، بایو پیجتان بتواند کاربر را گرفتار کند، به گمان بسیار زیاد، پیجتان هم بازدید خواهد شد. در غیر اینصورت، احیاناً یک مشتری بالقوه را از دست دادهاید!
بهخاطر اینکه بتوانید بایو پیجتان را بهبهترین فرم بهینه کنید، نکات پایین را رعایت کنید.
CTA مخاطب را تحریک میکند تا از سایت شما دیدن کند! همانچیزی که در آخر میخواهید؛ یعنی افزایش ترافیک سایت. میتوانید از عباراتی نظیر جدیدترین محصولات را در سایت ببینید بهعنوان Call-to-Action استفاده کنید.
خلاصه که ارزش بایو خیلی زیاد است که باید زمان و توان زیادی را صرف آن کنید.
در مقوله پیشیین، گفتیم که حتماً از لینک در بایو پیجتان سود برید. حالا میخواهیم چگونگی تأثیرگذاری بر مخاطب از طریق این لینکها را تشریح کنیم. میتوانید با استفاده از لینک بایو، کاربران را تحریک کنید تا اقدام موردنظر شما را انجام دهند.
بالاتر از تأثیر مثبت شبکههای اجتماعی بر سئو سایتها گفتیم. وقتی لینک سایتتان را در بایو پیجتان قرار میدهید، علاوهبر افزایش ترافیک ورودی، سیگنالی به موتورهای جستوجو حاکی از فعالیت در شبکههای اجتماعی پرمخاطب (در اینجا اینستاگرام) میفرستید؛ اما خب ابداً اجباری نیست که همیشه لینک صفحه اصلی سایت را داخل بایوتان بنویسید!
شاید بخواهید بازدیدکنندگان را به یک مقاله مشخص در وبلاگ راهنمایی کنید. شاید بخواهید یک کالا خاص را پروموت کنید و لینک صفحه آن را داخل بایو پیجتان بگذارید. حتی ممکن است کمپینی اجرا کرده باشید و هدفتان فرستادن کاربر به صفحه لندینگ کمپین باشد.
مساله بسیار مهم اینکه صفحه مقصد، باید برای تلفنهای همراه بهینهسازی شده باشد! یا اصطلاحاً، موبایل ریسپانسیو باشد. درصد خیلی اندکی از افراد اینستاگرام را در کامپیوترشان چک میکنند و عموم مردم، با موبایل از این شبکه اجتماعی دیدن میکنند.
درضمن، میتوانید از پلتفرمهایی استفاده کنید که چند لینک را در قالب یک لینک ارائه میکنند. ZiLink یکی از این پلتفرمها است.
نتایج بعضی تحقیقات نشان میدهند که احتمال جذب شدن ۵۸ درصد از مردم از طریق استوری به یک برند، بیشتر از حالات دیگر است. بدینسبب، داشتن یک دستور کار حرفهای برای استوریهای پیجتان، کاملاً الزامی و غیرقابل چشمپوشی است. نمیتوانیم بگوییم که بهمان محتوا را در استوری آپلود کنید تا عملکرد بهتری بگیرید؛ چراکه هر کسبوکاری، بسته به نوع مخاطبانش باید محتوای درخور خودش را انتخاب کند. در حقیقت، نمیتوان برای همه نسخه یکسان پیچید.
نکته گیرا دیگر راجعبه استوریها وجود دارد. آن هم اینکه میتوانید لینک مدنظرتان را در آنها قرار دهید و بازدیدکنندگان را به برگه مدنظرتان راهنمایی کنید. در اصل، بهترین مکان برای قرارگیری لینک سایتتان {بعد} از بایو، همین استوریها هستند. مثلاً میتوانید نکات بااهمیت نوشته جدید وبلاگتان را به شکلهای گوناگون در استوری بازگو کنید. در آخر با قرار دادن لینک نوشته، از مخاطبینتان دعوت کنید تا مقاله اصلی را بخوانند.
مدتی بعد از معرفی استوری، کاربران خلاقیت زیادی در تولید محتوا برای این بخش ارائه کردند. همانطور که بالاتر هم گفتیم، استوری تبدیل به یکی از بهترین ابزار بازاریابی اکانتهای اینستاگرامی هم تبدیل شد. تنها یک مشکل وجود داشت. آن هم اینکه استوریها محدودیت زمانی داشتند. برای حل این مسئله، زکربرگ و دوستان تصمیم گرفتند قابلیت هایلایت کردن استوریها را به پلتفرمشان اضافه کنند.
با استفاده از هایلایت، میتوانید استوریها را به صورت دایم در پیجتان داشته باشید. اگر میخواهید هایلایتها برایتان جذب ترافیک کند، بسیار بااهمیت است که کاور آنها را با ذوق و زیبا طراحی کنید. مسلماً که زیبایی معیار نسبی است؛ اما با کسب آگاهی کافی از مخاطبینتان، میتوانید کاورهای گیرا و چشمگیر طراحی کنید.
نکته: تعداد زیاد هایلایتها، منجر به گیج شدن مخاطب میشود. در واقع، بهتر است بگوییم آنها را فراری میدهد. چند دستهبندی مناسب انتخاب کنید و آنها را با استوریهای مرتبط پر کنید.
هرچند سایت مقر اصلی شما است و ابداً نمیتواند این ماهیت را تغییر دهد؛ اما این موضوع نباید منجر به غفلت از اهمیت شبکههای اجتماعی شود. اینستاگرام یکی از این شبکهها است که میتواند بازدیدکنندگان بسیاری را راهی وبسایتتان کند. مخصوصاً اگر حوزه فعالیتتان B2C است، حتماً باید نقشه مشخصی برای سود بردن از آن داشته باشید.
در این مقاله، بهجای معرفی دهها ترفند که منجر به کلافگی میشوند، تصمیم گرفتیم ۴ مورد کارآمد را بررسی و ارائه کنیم. برای اینکه از سلامت کلام مان آسودهخاطر باشید، خوب است بدانید علاوهبر تجربیات شخصیمان، از وبسایت ارزشمند هم یاری گرفتهایم.
در آخر از شما دعوت میکنیم نظر و توصیه خود را در این زمینه کامنت کنید. شما چه روشی بلد هستید که امتحانش را پس داده باشد؟! به ما هم بگویید.
ارائه دهنده خدمات ثبت دامنه، هاستینگ و میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، کولوکیشن، زیرساخت ابری و پنل پیامک
طراحی و توسعه آروا سرور